Вега тест - иновационен метод,
тест за поносимост към храните

Вега тест - иновационен метод,
тест за поносимост към храните

Цени за Вега тест в Лазер център Vega

Направи Вега тест във Vega Center. Тестовете за поносимост към храни се извършват с модерния компютърен апарат - VEGATEST expert.

Вега Тестът се прави от специалист Мирослава Стамболска чрез най-новата разработка високочувствителен цифров апарат VEGATEST ЕXPERT - последно поколение медицинска апаратура, притежаваща всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност.

Телефон за записване за Вега тест

- Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Казанлък, Стара Загора, Хасково - 0894 888 244

Вега тест 1 човек 2-ма и повече
Тестване на поносимост към храни – 240 вида 45
лева
45
лева / човек
Тестване на храни, дефицит на витамини, измерване на мазнини, изготвяне на индивидуален хранителен режим за отслабване / напълняване 65 лева 60 
лева / човек
Измерване с авализатор на телесна маса INBODY 10 лева  
Специални цени за Вега тест в Пазарджик 1 човек 2-ма и повече
Тестване на поносимост към храни – 240 вида 40 лева *
Тестване на храни, дефицит на витамини, измерване на мазнини, изготвяне на индивидуален хранителен режим за отслабване/напълняване 60 лева 55 лева / човек

Чрез ВегаТест, Вие имате възможността наистина да преминете към здравословно хранене. Технологията на VEGATEST expert е основана на принципите на електроакупунктурата. Докато седите удобно на стола, държите в лявата си ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката B11 (в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка. Не боли, писецът не боде.

Разсрочено плащане

Ако не откривате това което търсите: