Лазерна епилация в Лазер център Вега:
Трайно и безболезнено премахване на досадните косми.
Остава единствено гладка и нежна кожа!

Лазерна епилация в Лазер център Вега:
Трайно и безболезнено премахване на досадните косми.
Остава единствено гладка и нежна кожа!

Лазерна епилация - Лазер център Vega

Лазерна епилация

Лазерна епилация с GentleLase Pro - Трайна и безболезнена епилация. Остава единствено гладката и нежна кожа!

Лазерна епилация е една от иновациите, които трайно влязоха в живота на съвременната жена в последните години. Красивата, здрава и секси кожа е основна предпоставка за перфектна визия. Бръснене, коламаска, скубане с пинсета и другите „средновековни“ мъчения вече  са на път да бъдат забравени и оставени в миналия век, защото практикуваната днес лазерна епилация е модерния метод. Освен, че са болезнени и неприятни старите начини за обезкосмяване,  не могат да удовлетворят мечтата на всяка жена - завинаги да унищожи досадните косми!

Не само жени търсят спасение от окосмяването чрез епилация. Все повече мъже също стават клиенти на клиники по дерматология, салони за красота, студиа за лазерна епилация и центрове за естетика.

Космите отдавна не са секси и най-лесния и безболезнен метод с траен резултат е чрез лазерна епилация!

man-and-woman-laser-hair-removal_fullРеволюцията дойде с налагането на съвременната епилация - лазер епилация, като метод за безболезнена епилация, който е освен множество други предимства е и с изключително дълготраен ефект. Лазерите елиминират космите като с всяка следваща процедура броят им става все по-малък, изтъняват и изсветляват, а с времето изчезват завинаги. С лазерът казваме „Не“ на сухата и лющеща се кожа, на червените петна, на врасналите косъмчета, на болката. При модерната обезкосмяваща процедура за мъже и жени - лазерна епилация, всичко това липсва - остава единствено гладката и нежна кожа.

Времето е пари! Методът ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ унищожава космите светкавично! За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазер епилация може да отнеме от една минута (за по-малки зони) до половин час (за по-големи части от тялото). Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях, прибавят нова доза самочувствие и увереност.

Без огромни усилия, всеки човек се чувства и изглежда така, както винаги е мечтал!

В Лазер център Вега разполагаме с GentleLase Pro - най-мощният александритен лазер с дължина на вълната 755 nm за перманентна епилация на световния пазар. GentleLase Pro е изключително бърз и същевременно безопасен и безболезнен. Имупулсите се изпращат толкова бързо към космените фоликули, че няма нужда апликаторът да се отлепя от кожата. Апаратът GentleLase Pro, на Syneron Candela, е подходящ за обработване на големи зони, както върху светла, така и върху по-матова кожа. Притежава 83-86% ефективност, благодарение на мошните къси импулси.

GentleLase Pro е подходящ и за третиране на пигментни лезии, старчески петна и увредена от слънцето кожа. Елиминира васкуларни лезии и хемангиоми.

Ако искате трайно, сигурно и безболезнено обезкосмяване чрез лазерна епилация и сте в Пловдив или областта (независимо в Асеновград, Пазарджик, Карлово …) - заповядайте в студио за лазерна епилация на Лазер център Вега! Ще останете доволни както от обстановката и обслужването, така и от нашите цени! Запишете час на телефони: 032 57 77 99 и 088 99 22 577

Лазерна епилация за жени

Лазерна епилация за жени Унищожи завинаги космите в Лазер център Вега! Всяка жена мечтае да унищожи завинаги космите, защото времето е пари. Лазерната епилация унищожава космите светкавично и безболезнено. За 1 секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута (за по-малки зони) до половин час (за по-големи части от тялото). Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях прибавят нова доза самочувствие и ...

Прочети още

Лазерна епилация за Мъже

Лазерна епилация за МъжеУнищожи завинаги космите в Лазер център Вега! Времето е пари! Лазерната епилация унищожава космите светкавично и безболезнено. За 1 секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира / обезкосмява, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута до половин час при по-големи зони от тялото. Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях ще прибавят нова доза самочувствие и увереност на всеки мъж! Без огромни усилия, всеки човек ...

Прочети още
Как да се подготвим за лазерна епилация
Космите, които желаем да премахнем от дадена зона не трябва да бъдат скубани с пинсета, кола-маска или махани с епилатори (поне 10 дена или около месец за областта на лицето и 15 – 20 дни за тялото) преди епилацията. През това време те могат да се бръснат. Кожата на третираната зона трябва да е с максимално естествения си тен, т.е. да е минали поне 15 дни от последния плаж, солариум, кварцови процедури и др или 7-10 дни преди излагане на слънце.
Колко процедури лазерна епилация са необходими
Лазерна епилация се прилага минимум три пъти, защото при всеки човек космите растат на три фази (растежна, зародишна, опадаща). За да се обхванат тези фази на развитие, дадена зона трябва да се обработи поне три пъти. Интервал между процедурите минимум 4-8 седмици, като се препоръчва да се изчаква, колкото се може по-дълго време. Лазерният лъч атакува черни, тъмни, кестеняви косми – т.е. косми, които имат пигмент. Затова побелели и много руси косми не се премахват с Лазерна епилация.
Какво да очаквате след процедурата лазерна епилация
От 3-4 до 5-7 дни след лазерна епилация овъглената част от косъма започва да “набожда” на повърхността на кожата. Това създава лъжливо усещане, че те растат. След 7-10 дни от самата епилация Вие ще забележите опадането на косъма. Това се осъществява чрез подменянето (регенерацията) на кожните слоеве, при което вече ненужният и чужд за кожата косъм се изхвърля на повърхността й. Този период- “период на избутване”, продължава 2-3 седмици, след което полето се изчиства от тъмнеещите остатъци на косъма. За повторно третиране на зоната (повторна лазерна епилация на същата зона) трябва да мине месец и половина след първата процедура, за да се обхване втората фаза на космен растеж. Освен това, до повторното атакуване космите, които ще се появят, не трябва да се скубят или епилират с др. методи. Разрешено е до изчакване на повторната процедура, космите само да се подрязват или бръснат /или да се премахват с депилатоар/.
Вредна ли е процедурата "лазерна епилация"
Ние работим с последно поколение медицинска техника, с всички сертификати за безопасност и качество. Процедурата лазерна епилация при нас е безвредна. Показва положителни резултати без никакви дълготрайни странични ефекти. Този тип епилация с лазер е почти безболезнена. Усещането е парливо докосване. Тъй като 1 импулс е част от секундата, усещането за болка е мигновено и съвсем поносимо. Предозирането на енергията води до увреждане на околните клетки от кожата намиращи се в близост до атакуваните косми. Ако не се спази изискването да има време за релаксация на тези клетки, те могат да изгорят и да се пигментират допълнително при едно последващо слънцеизлагане без защитен фотофакторен крем. Затова е много важно да се доверим на специалист.
След колко процедури се постига дълготраен ефект

При някои случаи, траен ефект от лазерна епилация се постига и след 1-2 процедури.

Най-често - за тяло 6-8 процедури, за лице 10-12 процедури. Епилация с лазер води до трайно редуциране на космите.

Кои зони се третират с лазерна епилация

За жени - лазерна епилация на лице,  ръце, подмишници, бикини, бедра, подбедрици, корем, седалище, кръст

За мъже - лазерна епилация на лице, брада, скули, шия, врат, гръб, рамене, гърди, корем, ръце, крака, слип

В бързината, при търсене на лазерна епилация, може да сте написали на латиница - lazerna epilatsiya, lazerna epilacia, epilaciq, lazerna epilatsiya, lazerna epilaciya, или пък сте напишете грешно - вьюеихь езсвьшясь, вьюеихь езсвьъсь, .dpe,kd emr.d[rs , Vega Center Ви предлага тази услуга за трайно и безболезнено обезкосмяване чрез лазерна епилация, и то на изгодни цени!

Обработвани зони в студио за лазерна епилация Vega Center

Ако не откривате това което търсите: