HydraFacial - процедура за почистване на лицето

HydraFacial е втората по популярност процедура за лице в света

HydraFacial - процедура за почистване на лицето

HydraFacial е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Тя е иновативна, достъпна, и подходяща за всеки.

Технологията притежава сертификат FDA за успешно преминати клинични изследвания.

Терапията е носител на редица награди: 4-ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и "Най-добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за подмладяване на кожата”.

КАКВО Е HYDRAFACIAL?

Hydrafacial е метод - технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми, на приципа на технологията Вортекс. Тя представлява завихряне на течност и въздух, като торнадо, благодерние на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

Процедурата включва почистване, ексфолиация и екстракция на кожата, за да премахнете замърсяванията и мъртвите кожни клетки. В същото време ще подхраните кожата си с жизненоважни хранителни вещества, като антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина.

Хидрафешъл - почистващи процедури за лице

1 СТЪПКА: ЕКСФОЛИАЦИЯ

Започваме със серума Activ 4, който съдържа салицилова киселина, екстракт от люляк, екстракт от мед и мая. Всички тези съставки целят да омекотят горния рогов слой на кожата, да разширят порите и да я подготвят за цялостно почистване, регенериране и хидратация, които ще се случат в следващите стъпки от терапията. Ексфолиацията представлява премахване на най-горния слой на кожата, съставен от вроговени мъртви клетки. Това изравнява тена и дава път на новите, живи кожни клетки. Благодарение на тази стъпка козметиката ви за домашна грижа ще има в пъти по-добър ефект от преди - защото вече няма да я нанасяте върху мъртви клетки, а ще храните и разкрасявате с нея свежите клетки. След първата ексфолиация с Hydrafacial наша клиентка каза, че се чувства сякаш някой е почистил грим от лицето й, трупан с години!

2 СТЪПКА: ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ

При тази стъпка на Т-зоната на лицето и на проблемните участъци на кожата се нанася химически плиниг. Почистването с него е подготовка за освобождаване на мръсотиите от порите, като ги омекотява и почиства порите без кожата да бъде наранена. Химическият пилинг на Hydrafacial (GlySal), който съдържа гликолова и салицилова киселина, се предлага в три различни концентрации, щадящи кожата: за меко (7.5%), умерено (15%) или интензивно (30%) въздействие. Благодарение на специалната спираловидна дюза, която ползваме при този етап от терапията едновременно нанасяме и изсмукваме пилинга по кожата. Получава се спираловидно завихряне на серума и въздух под налягане, което не позволява на пилинга да се задържи прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

3 СТЪПКА: ЕКСТРАКЦИЯ

При този етап изсмукваме натрупаните мръсотии в порите на кожата и по този начин тя остава напълно чиста. След 1-3 терапии се изчистват дори упоритите стари комедони, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите ни процедури за лице. При тази стъпка използваме серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие и не позволява да раздразним кожата. Той прониква дълбоко в кожата и регулира отделянето на себум, но и стимулира кожата да се самопочиства и в следващите няколко дни след процедурата.

4 СТЪПКА: ПОДМЛАДЯВАНЕ

При този етап използваме един или два специални серума – буустери, в зависимост от нуждите на кожата ви. Единият от тях е серум DermaBuilder, който съдържа трипептиден комплекс. Той стимулира клетките да произвеждат колаген и еластин за изглаждане на бръчките. Другият серум е Britenol, който третира пигментации в епидермиса. Той съдържа избелващото вещество алфа арбутин, извлечено от билката мечо грозде. Серумът съдържа още екстракт от конски кестен, както и стабилизирана формула на витамин С – най-мощната избелваща съставка.

5 СТЪПКА: ХИДРАТАЦИЯ

Последната задължителна стъпка ще нахрани кожата ви със специалния серум Antiox+ за дълбока хидратация. Серумът съдържа хиалуронова киселина, която е една от най-важните съставки, витамин А и Е, както и екстракт от бял чай, които комплексно съживяват епидермиса, стимулират растежа на нови клетки и придават еластичност на кожата.

Екстрактът от камелия предпазва от появата на петна и лунички. Допълнителен плюс в съставките са рициново масло и екстракт от конски кестен, които укрепват капилярите. А за да намалим зачервяванията и да предпазим кожата от възпаления се грижи екстрактът от вълшебната арника. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!

TЕРАПИЯТА ПОМАГА ЗА:
 • Премахва комедони и черни точки
 • Хидратира
 • Помага при акне и розоцея
 • Фини линии
 • Пигментни петна
 • Торбички под очите
 • Слънчево изгаряне
 • Детоксикира
 • Неравномерен тен
 • Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност
HydraFacial - процедури млада и здрава кожа на лицето
 
Hydra Facial чиста кожа в 3 стъпки
HydraFacial

При варианта „Чиста кожа“ се прилагат само задължителните стъпки: ексфолиация със серума Activ-4, който премахва мъртвите клетки от кожата; екстракция със серума Beta-HD, който помага за извеждането на замърсяванията от порите; хидратация със серума Antiox+, който е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация.

Базова Hydra Facial - пилинг в 4 стъпки:
HydraFacial

Прилага се:

 1. Серум Activ-4, който премахва мъртвите клетки от кожата;
 2. GlySal серумът за дълбоко почистване е съчетание от гликолова и салицилова киселина и има ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт.
 3. Екстракция с Beta-HD, който помага за извеждането на замърсяванията от порите;
 4. Хидратация със серума Antiox+, който е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация.
DELUXE Hydra Facial - подмладяване в 4 стъпки:
HydraFacial
 1. Серум Activ-4, който премахва мъртвите клетки от кожата;
 2. Екстракция с Beta-HD, който помага за извеждането на замърсяванията от порите;
 3. Включваме бустер DermaBilder за регенериране на кожата и изравняване на фини бръчки
 4. Хидратация със серума Antiox+, който е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация.

ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК: LED сини и червени лампи: - Червените лампи се използват за третиране на бръчки, розацея и увреждане от слънцето; - Сините лампи най-често се използват за третиране на акне и мазна кожа с разширени пори.

PLATINUM Hydra Facial- комплексна грижа в 5 стъпки:
HydraFacial
 1. Серум Activ-4, който премахва мъртвите клетки от кожата;
 2. GlySal серумът за дълбоко почистване е съчетание от гликолова и салицилова киселина и има ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт.
 3. Екстракция с Beta-HD, който помага за извеждането на замърсяванията от порите;
 4. Включваме бустер DermaBilder за регенериране на кожата и изравняване на фини бръчки
 5. Хидратация със серума Antiox+, който е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация.

ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК: LED сини и червени лампи: - Червените лампи се използват за третиране на бръчки, розацея и увреждане от слънцето; - Сините лампи най-често се използват за третиране на акне и мазна кожа с разширени пори

Ако не откривате това което търсите: