HydraFacial - апарат за почистване, хидратиране и изглаждане кожата на лицето

HydraFacial - апарат за почистване, хидратиране и изглаждане кожата на лицето

Апарат за лице HydraFacial е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане на кожата на лицето. Той е разработена от Edge System - водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. HydraFacial е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето.

Уникалността на HydraFacial е патентованата терапия, с която работи – Vortex-Fusion. Ремоделирането на кожата се постига чрез използването на няколко специално създадени дюзи HydroPeel. Всяка от тях се отличава с различна функция - ексфолиация, екстракция или хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на HydraFacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията.

Световни отличия на HYDRAFACIAL:
 • BEST OF THA BEST
  - Награда за нова иновативна технология за
  подмладяване на кожата.
 • PLATINIUM SPA TREATMENT
  - Награда от международният дерматологичен конгрес
  за нова неинвазивна процедура
  със забележителен видим резултат
 • BEST EQUIPMENT LINE 2011
  - Победител в номинацията
  Най-добър апарат за лице
 • BEST EQUIPMENT LINE 2012
  - Победител в номинацията
  Най-добър апарат за лице
 • BEST ANTIOXIDANT 2013
  - Победител в номинацията
  Най-добър антиоксидант
 • BEST EQUIPMENT LINE 2014
  - Победител в номинацията
  Най-добър апарат за лице
Признание за апарат HydraFacial
 
КАКВО Е HYDRAFACIAL?

Hydrafacial е метод - технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми, на приципа на технологията Вортекс. Тя представлява завихряне на течност и въздух, като торнадо, благодерние на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

HydraFacial е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Тя е иновативна, достъпна, и подходяща за всеки.

Технологията притежава сертификат FDA за успешно преминати клинични изследвания.

Терапията е носител на редица награди: 4-ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и Най-добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за подмладяване на кожата”.

Решаване на кожни проблеми с Hydrafacial

Ако не откривате това което търсите: