Не се опитвайте да живеете с целулита,
а подходете по правилния начин -
с ефективни процедури!

Не се опитвайте да живеете с целулита,
а подходете по правилния начин -
с ефективни процедури!

Мезотерапия за тяло в Лазер център Вега

Мезотерапия за тяло

Мезотерапията е нехирургична, безболезнена инжекционна процедура, която е приложима както върху лицето, така и върху тялото.

Мезотерапията се използва за :

  • профилактика срещу стареенето на кожата на ръцете, вътрешната страна на бедрата и мишниците
  • антицелулитна терапия
  • редуциране на мастните натрупвания по тялото
  • заличаване на стрии

При мезотерапия за тяло в повърхностния слой на кожата, чрез мезопистолет на световно известната марка Pistor Eliance се инжектира специален мезококтейл "Bodyfirm" на Pluryal Mesoline или органичен силиций "Conjonctyl". Предимствата на използвания продукт, които се обуславят от високата концентрация на активните съставки се изразяват в троен ефект:

  • намалява мастните запаси
  • дренира лимфата
  • редуцира калибъра на вените

Те активизират обмяната на веществата в кожата, компенсират недостига на жизненоважните за нея микроелементи, възстановяват водния баланс.

При изполването на мезопистолет въвеждането на продукта е автоматизирано и изключително прецизно. Дълбочината на проникване на продукта и микроубожданията са контролирани и абсолютно еднакви, което осигурява равномерно нанасяне на използваните биологично активни съставки.

Мезотерапията се счита за бъдещето на Естетичната медицина, защото освен че дава бързи и ефективни резултати,тя успешно може да се съчетае с различните aпаратни процедури извършвани от нашите специалисти за постигането на гладка, стегната и красива кожа.

Броят на процедурите се определя от вида на третираната зона. Обикновено ефектът е видим още след първата процедура, но за най-добър резултат - целият курс на лечение изисква 5-8 процедури през 7-14 дни.
Цените на процедурата се определят от зоната за третиране и избрания продукт.

Цена Мезотерапия

Проблемни зони

Проблемни зони за мезотерапия

Ако не откривате това което търсите: