Криолиполиза с Cooltech - неинвазивна алтернатива на липосукцията

Криолиполиза с Cooltech - неинвазивна алтернатива на липосукцията

Криолиполиза с Cooltech е високоефективна и щадяща тялото алтернатива на липосукцията. Тя е сред най-модерните и предпочитани технологии за неинвазивно и неоперативно отстраняване на мазнини. Процедурата е лишена от всички усложнения на липосукцията, тя е безболезнена, няма възстановителен период, а резултатите от нея са също толкова впечатляващи. Освен в пъти по-достъпната цена, голямата разлика е, че резултатите при криолиполизата идват около 2 месеца след процедурата.

Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане и вакуум. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.

Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, която охлажда третираната зона до - 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. Няма болка за разлика от други криогенни устройства на пазара, които достигат само – 3 градуса в 10-та минута. Два апликатора с общ обем от 800 куб.см засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото.

Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. 20% - 30% от мастните клетки в зоната са унищожени след 1 процедура, а след 3 процедури се достига до 70 % унищожение. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.

Kриолиполизата действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините.

Безопасност - преди процедура върху проблемните зони се прилага специална подложка с гел против замръзване.

Криолиполиза с Cooltech е перфектното решение на проблема с локалните мастни натрупвания. Криолиполиза с Cooltech действа точно в тези упорити зони. Нейната технология на изстудяване води до разрушаване на мастните клетки. Веднъж премахнати, те никога вече не се възобновят и третираната зона не може да възстанови предишните си размери, дори и да напълнеем отново.

Ако не откривате това което търсите: