Мезотерапия

Мезотерапия в Лазер център Вега

Мезотерапия

Мезотерапията може да се приложи за справяне с всичко - от дехидратация, фини линии и целулит до косопад. Използва се в различни сфери на медицината, както за лечение на редица проблеми, така и за естетични цели. Тази фина нехирургична техника от Франция доставя коктейл от полезни вещества в кожата и подобрява състоянието ѝ.

Мезотерапията е чудесна за бързо възстановяване и "съживяване" на повяхнала, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите. Може да се приложи и за справяне с целулит и косопад.

В лазер център ВЕГА процедурата се извършва с продукти от най-високо качество и мезопистолет Pistor Elance, което е прави абсолютно безболезнена.

Мезотерапията е нехирургична, безболезнена инжекционна процедура, която е приложима както върху лицето, така и върху тялото. Мезотерапия се използва за :

  • озаряване тена на лицето, възвръщайки блясъка на кожата
  • стягане и подобряване еластичността на кожата
  • профилактика срещу хиперпигментации
  • намаляване на торбичките под очите и повдигане на клепачите
  • премахване на следите от умора и стрес
  • заличаване на белези от акне
  • редуциране на двойна брадичка
  • профилактика срещу стареенето на кожата по лицето, шията и деколтето

 

 

 

При мезотерапията в повърхностния слой на кожата, чрез мезопистолет Pistor Eliance, се инжектират "коктейли" от витамини, минерали, аминокиселини и силициев диоксид, в комбинация с хиалуронова киселина. Те активизират обмяната на веществата в кожата, компенсират недостига на жизненоважните за нея микроелементи, възстановяват водния баланс.

При изполването на мезопистолета, въвеждането на продукта е автоматизирано и изключително прецизно. Дълбочината на проникване на продукта и микроубожданията са контролирани и абсолютно еднакви, което осигурява равномерно нанасяне на използваните биологично активни съставки.

Мезотерапията се счита за бъдещето на Естетичната медицина, защото освен че дава бързи и ефективни резултати, тя успешно може да се съчетае с различните aпаратни процедури извършвани от нашите специалисти за постигането на гладка, красива и сияйна кожа.

Броят на процедурите се определя от вида на третираната зона. Обикновено ефектът е видим още след първата процедура, но за най-добър резултат - целият курс на лечение изисква 3-5 процедури през 7-14 дни.

Цените на процедурата "мезотерапия" се определят от зоната за третиране и избрания продукт.

Цена Мезотерапия

Ако не откривате това което търсите: