VEGATEST expert - най-новия цифров апарат за тестване на поносимост на храни

VEGATEST expert - най-новия цифров апарат за тестване на поносимост на храни

Вега Тестът се прави чрез най-новата разработка високочувствителен цифров апарат VEGATEST ЕXPERT - последно поколение медицинска апаратура, притежаваща всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност. Технологията на компютърния апарат VEGATEST expert е основана на принципите на електроакупунктурата.

Докато седите удобно на стола, държите в лявата си ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката B11 ( в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка.

Не боли, писецът не боде.

Още за VEGATEST ЕXPERT

VEGATEST ЕXPERT е най-новата разработка на учени и лекари в областта на скрининговата диагностика и терапия. Той е високочувствителен апарат за измерване резистентността на кожата. VEGATEST ЕXPERT е медицинска апаратура, от последно поколение цифрови апарати, с всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност. Само с този апарат могат да се извършват тестове на хора с метални импланти и бижута, в случай, че не могат да бъдат свалени. Извършват се:

Този тест е безкръвен, безболезнен, безопасен и надежден!

Ако не откривате това което търсите: