VelaShape II - Апарат №1 за третиране на целулит и оформяне на контура на тялото

VelaShape II - Апарат №1 за третиране на целулит и оформяне на контура на тялото

VelaShape II е най-популярната в света процедура за изглаждане и стягане на кожата, намаляване на обиколките и трайно премахване на целулит. VelaShape II е високоефективен и неинвазивен метод за оформяне на тялото, при който успешно се предизвиква процеса неоколагенеза - образуване на НОВ колаген и еластин в тялото. Благодарение на комбинацията от 3 върхови технологии, VelaShape II загрява зоната на третиране в голяма дълбочина до 40-45 градуса, стимулира кръвообращението и забързва метаболизма значително. VelaShape II помага там, където спортът и диетите не могат.

Новият Вела Шейп ІІ е апарат №1 за третиране на целулит и оформяне на контура на тялото. Vela Shape 2 e с 30% по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.

Лазер център Вега сме първите и единствени в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса.

VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша

ПРЕДИМСТВА НА ВЕЛА ШЕЙП 2
  • Лесна, достъпна и удобна процедура
  • Не-инвазивна, но третира в дълбочина
  • Технология, която е клинично доказана с десетки проучвания и над 3.5 милиона независими терапии в глобален мащаб
  • Клинично проучване, специално насочено към жени в след родилен период, отчита намаляване на талията със 7 см и недостижимите 97% доволни пациентки.
  • Цялостно третиране на тялото в рамките на 30 до 50 минути

VelaShape II съчетава в себе си четири изпитани технологии:

  • Инфрачервена Светлина (IR) – насочено загрява кожната тъкан на 3 мм дълбочина
  • Биполярна Радиочестота (RF) – насочено загрява подкожната тъкан на до 15 мм дълбочина
  • Вакуум и механичен масаж за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците.

VelaShape II (Вела Шейп) има сертификат от FDA (Американската асоциация за контрол на храни и лекарства) за ефективно намаляване на обиколките и изглаждане на целулита.
Процедурата е високо специализирана и се изпълнява от сертифицирани и обучени кинезитерапевти.

Ако не откривате това което търсите: