Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте с УНИКАЛНИЯ Venus Legacy

Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте с УНИКАЛНИЯ Venus Legacy

Радиочестотен лифтинг на лице с Venus Legacy

Venus Legacy - радиочестотен лифтинг

Естетични процедури за лице, шия и деколте в Лазер център Вега с уникалния апарат Venus Legacy!

Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки.

Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии - мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата - RealTime Thermal Feedback.

ЛИЦЕ - ШИЯ - ДЕКОЛТЕ

 • Намалява видими бръчки
 • Стяга и изглажда кожата
 • Редуцира двойна брадичка
 • Стяга и тонизира кожата
 • Намалява торбички около очите
 • Повдига зоната около очи, скули, вежди
 • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

VENUS LEGACY - Уникален

Мултиполярна радиочестота
Загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин.
Пулсиращи магнитни полета
Пулсиращи магнитни полета са иновация в технологията на радио-честотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на клетките. Кожата добива здрав и младежки вид. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.
Технология VariPulseTM
Позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.
Real-Time Thermal Feedback
Апликаторите имат вграден датчик, който самоизключва накрайника при липса на плътен контакт с кожата, което предотвратява възможно неприятно усещане или изгаряне.

Процедура подходяща е за всеки тип кожа и кожа с тен, през цялата календарна година.


Усещането ...
Температурните стойности, които се поддържат по време на радио-честотна процедура, са в диапазона на 42 градуса. В пика на хипертермията кръвопотокът е 5-7 литра в минута – това е 10 пъти повече от обичайното. Ускорява се регенерацията на клетките и метаболитните процеси в тялото.
Усещането в зоната на лицето и шията е приятно затопляне, като постепенно се насища участъка с топлина.

Реакция след процедурата …
След процедура зоната е общо зачервена, но от 30 мин. до няколко часа се възстановява естественият температурен баланс. При някои пациенти зачервяването е по-дълготрайно, зависи от термо-регулиращият баланс на организма.

РЕЗУЛТАТИ
Радио-честотата произвежда дълбоко затопляне, което се отразява на кожата и подкожната мастна тъкан. Това затопляне отвътре навън предизвиква:
 • Лимфен дренаж, което ще доведе до намаляване на течности и токсини, които са в мастната тъкан на засегнатите области от целулит
 • Подобряване на метаболизма и еластичността и външния вид на кожата
 • Формирането на нов колаген и еластин, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната и да придаде нова еластичност, гладкост и стягане на участъка
 • Миграция на фибробласти, което допълнително укрепва структурите на колагена и еластина. Води до подмладяване и опъване на третирания участък.

Ако не откривате това което търсите: