Ресърфейсинг на лице с Venus VIVA. Нова кожа. Нов живот.

Ресърфейсинг на лице с Venus VIVA. Нова кожа. Нов живот.

Фракселна радиочестота (ресърфейсинг) с Venus Viva в Лазер център Вега

Venus Viva - ресърфейсинг на лице

Venus VIVA - Нова кожа, Нов живот!

Venus Viva™ предлага нехирургично решение за проблеми, при които е необходимо ремоделиране на кожата, за да се коригират кожни увреждания, белези от акне или други белези, стрии, розацея, разширени пори, дълбоки бръчки, неравномерна текстура или пигментация на кожата.

Системата Venus Viva е проектирана за употреба при естетични дерматологични проблеми, изискващи аблация и възстановяване повърхността на кожата. Чрез поток от малки електроди, радиочестотната енергия се пренася върху тъканта, предизвиквайки нараняване върху определена част от кожата. Незасегнатите зони стимулират бързото възстановяване на текстурата и цвета на кожата.

Нано-фракционният радиочестотен апарат Venus VIVA е технология от ново поколение, който предоставя възможност за решение за спектър от естетични несъвършенства по кожата.

  • Рисърфейсинг и регенерация на лице
  • Заличаване на бръчки, пори, белези, стрии
  • Премахване на пигментация
  • Изравняване на тена
  • Лифтинг на лице
  • Унищожаване бактерията на акне
  • Розацея

 

Рисърфейсинг на лице
Венус Вива е нов метод за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Терапията е високо ефективна, защото комбинира две иновативни технологии - NanoFractional RF и SmartScan. Посредством равномерна и дозирана микро-радиочестотна аблация се активира естествения лечебен процес на кожните структури. Доставя се енергия през епидермиса до дермата, като нагряването предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибробластите. Изглажда се кожната текстура, видимо кожата е по-стегната, изравнява се тенът на лицето.
Процедурата се прилага с местна анестезия, за да се предотврати дискомфорт. След интервенцията зоната е зачервена, но до няколко часа се успокоява. Използват се хидратиращи продукти по време на пост периода - от 3 до 7 дена. Може да се ползват макиажни средства. Ограничава се излагането на слънце или солариум по време на краткия възстановителен период.

Рисърфейсинг на лице

Очаквани резултати
Венус Вива ремоделира основни кожни структури. Въздейства на клетъчната регенерация, активира обновяване и заздравяване на колагена, подобрява епидермалната текстура. Ефект се наблюдава още след първата процедура, като активираните процеси продължават от 30 до 90 дена.

- Намалява порите
- Стяга кожата на лицето
- Заличава фини бръчки
- Превантира увисване на горен клепач
- Избистря тена на лицето - Запазва естествените лицеви форми и поддържа млад и красив външен вид на лицето
- Постигнатите резултати са категорични и дълготрайни

Фракселна радиочестота с Venus Viva

Процес за възстановяване
Новото поколение технология се развива в посока максимален комфорт по време на процедура, кратък възстановителен период и по-добри резултати, дългосрочно!

Венус Вива е процедура, която преминава спокойно както по време на третиране, така и пост периода, в сравнение с предишното поколение апаратура, като CO2 лазер, например. Разгледайте снимки на пост-травматичния период, който протича индивидуално. Венус Вива е планирана процедура, тоест препоръчително е да се направи консултация на място, където подробно ще се обсъдят детайли по процедурата. Между 2 и 4 дена се наблюдава зачервяване и отток. Ресърфейсингър преминава в лющене на кожата, може да има финни корички. Резултатите след 7мия ден са категорични в промяна на текстурата и тена на лицето.
Галерия

Фракселна радиочестота в Лазер център Vega Center

  • Лазер център Вега
  • Лазер център Вега

Ако не откривате това което търсите: