Лечение на ЦЕЛУЛИТ и СТЯГАНЕ
на кожата с революционния
апарат №1 в света - VelaShape II

Лечение на ЦЕЛУЛИТ и СТЯГАНЕ
на кожата с революционния
апарат №1 в света - VelaShape II

Антицелулитни процедури с VelaShape II - лечение на целулит във Вега Център

Нова технология с 30% по-голяма мощност за премахване на целулит и стягане на кожата в Лазер център Вега!

Vega Center сме първите  в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша …

Vela Shape 2 e с 30% по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.

VelaShapeIIМощната радиочестота в новият Vela Shape (Вела Шейп), в съчетание с инфрачервена светлина, водят до екстремна активация на метаболизма на мастните клетки и в последствие до тяхното стопяване. Вакуумът, който се създава, спомага за третиране на определен кожен участък и за по-дълбокото навлизане на би-полярната радиочестота и инфрачервената светлина. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфният и кръвният ток, а резултата за ползотворното влиянието е видим още след първата процедура - кожата става изключително гладка, еластична без неравности и целулит. След 6-8 процедури обиколките се намаляват с 4-8 см, а на бедрата с около 2 см.

Вела Шейп 2 има сертификат от FDA (Американската асоциация за контрол на храни и лекарства) за ефективно намаляване на обиколката и изглаждане на целулита.

Процедурата с Vela Shape е високо специализирана и се изпълнява от сертифицирани и обучени рехабилитатори, които преценяват съответните показания и противопоказания.

Резултатът е научно и клинично доказан - с новият VelaShape II е постигната максимална мощност на би-полярната радиочестота, която е ефективна при разграждане на мазнините и премахването на целулита.!

         ПО-СЛАБИ С 4 САНТИМЕТРА И БЕЗ ЦЕЛУЛИТ САМО ЗА 6 ЧАСА!

Показания на Vela Shape ІІ

 • нов и стар целулит във всички зони - ръце, бедра, корем
 • мастни натрупвания в областта на корема, паласки, брич и ръце
 • омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете
 • стрии - подобрява текстурата на кожата
 • след липосукция

Клинично доказани резултати за антицелулитни процедури с модерния апарат VelaShape ІІ

Резултатите са клинично доказани и са видими още след първата процедура.
Антицелулитни процедури с Vela Shape ІІ

Какво е целулит, кога се появява и как да се преборим с него?

Всяка жена иска да се пребори с целулита. Това е проблем, който се появява при някои още при пубертета, по време на бременност, след отслабване, може да се яви при вземане на контрацептиви, след менопаузата … Според статистиката - близо 85% от жените в зряла възраст са засегнати в някаква степен от "портокалова кожа". Целулит се появява при хормонален дисбаланс, неправилно хранене, наднормено тегло, заседнал начин на живот, а и наследствено.

Целулит наричаме натрупаните в подкожния слой отпадъчни продукти, вода и мазнина. Целулитът можем да го разделим на два вида. Единият, по-масовия и безобиден целулит е, когато се забелязва едва при притискане или свиване на тъканите на бедрата или седалището. Другият и по-нежелан тип е - т.н. портокалова кора, портокалова кожа, стрии. Той е забележим дори и на пръв поглед, забелязва се даже и при нормален стоеж или легнало положение.

Има много начини за лечение на целулит, някои по-ефективни, други по-бавни и "мъчителни". В много козметични салони целулита се третира с различни кремове и лосиони, може да се прилагат и различни процедури у дома, препоръчват се всякакви диети за отслабване, упражнения за стягане, комбинирани методи за отслабване, стягане и премахване на стриите, но резултатите са индивидуални. Обикновено се изисква доста воля, усилия време, за да се справим така с целулита.

За да се отървем от омразния целулит бързо и ефективно, достатъчно е да правим няколко процедури с новия антицелулитен апарат VelaShape ІІ, който гарантирано премахва целулита!

Подари си красива кожа и изваяна фигура! Vega Center идва на помощ с ефективна процедура на нормални цени - третиране зоните с целулит с Vela Shape II! Процедурата на зони трае 30 минути, а на цяло тяло - 50 минути.

 • зони по избор - крака (отпред, отзад) и ханш или на зона корем и паласки
 • цяло тяло (крака - отпред и отзад, ханш, корем и паласки)

Ако имате целулит - не се опитвайте да живеете с него, а подходете по правилния начин, за да имате по-трайни и бързи ефекти!

Телефон за записване за VelaShape ІІ 032 57 77 99 и 088 99 22 577

ЦЕНИ за Антицелулитни процедури с VelaShape II

 

Галерия

Антицелулитни терапии с VelaShape II

 • Лазер център Vega Center
 • Лазер център Вега в Пловдив
 • Антицелулитни терапии в Лазер център Вега
 • Антицелулитни терапии с революционния VelaShape II

Ако не откривате това което търсите: