Процедури за лице

Процедури за лице в Лазер център Vega

Процедури за лице

Ежедневно кожата е изложена на многобройни външни въздействия като сух въздух, ултравиолетови лъчи и замърсяване. За да остане здрава, мека и гладка, тя се нуждае от добри грижи. Различните типове кожа имат различни потребности. Според типа кожа са необходими индивидуални грижи. Те не само подобряват външния й вид днес, но и забавят процеса на естествено стареене. Изтощената и суха кожа старее значително по-бързо от здравата и поддържана кожа.

Първата стъпка в ефективната грижа за кожата е цялостното и почиставане. При почистването се отстраняват замърсявания, пот, себум и грим, като по този начин кожата се подготвя за нанасяне на козметични продукти. Почистената кожа по-добре абсорбира активните съставки в продуктите за грижа.Ориентировъчно, ако Вашата кожа е нормална към суха, медицинският Ви козметик ще я почиства на 3-4 месеца. При по-мазна кожа с разширени пори е препоръчително процедурите да са веднъж месечно.

Във Вега Център Ви предлагаме:

  • Мануално (ръчно) почистване с продукти на италианската марка ALLISSA BEAUTE.
  • Аква пилинг почистване с Hydrafacial - технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с десетки магически съставки в серумите+патентована ВОРТЕКС технология.

Втора стъпка е хидратирането на кожа.

Нарушеният хидробаланс на кожата води до повишаване на нейната чувствителност и във времето това води до множество козметични и здравни недостатъци: бръчки, по-бързо остаряване, зачервяване, пигментация....
Приемът на вода и зеленчуци за съжаление не доставя на кожата необходимата й хидратация, защото не доставя достатъчно вода там, където е необходима- в дълбочинните нива на кожата.

Добре хидратираната кожа е ключово и най-базово изискване и необходимост за нашата кожа, за да може тя да функционира изобщо.

Във Вега Център Ви предлагаме:

  • Мезотерапия
  • Терапия за лице с Hydrafacial MD

Трета стъпка е стягане на кожата.

Където и да се намира - над скулите, около брадичката - справянето с отпусната кожа не е лесно. В миналото, като решение за стягане на кожата, са се използвали хирургични интервенции. За щастие това вече не е така.
Нехирургичните радиочестотни процедури придават на кожата по-младежки вид чрез безопасно и несъздаващо дискомфорт нагряване на тъканта под кожната повърхност. Това активира естественото образуване на колаген и еластин, основните градивни елементи на здравата млада кожа. Резултатът е по-стегната, по-гладка и с по-младежки вид кожа, постигната без усилие.

Във Вега Център Ви предлагаме:

  • Радиочестотен лифтинг на лице с Venus Legacy.

Venus Legacy - радиочестотен лифтинг

Venus Legacy - радиочестотен лифтингЕстетични процедури за лице, шия и деколте в Лазер център Вега с уникалния апарат Venus Legacy! Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки ...

Прочети още

Мезотерапия

МезотерапияМезотерапията може да се приложи за справяне с всичко - от дехидратация, фини линии и целулит до косопад. Използва се в различни сфери на медицината, както за лечение на редица проблеми, така и за естетични цели. Тази фина нехирургична техника от Франция доставя коктейл от полезни вещества в кожата и подобрява състоянието ѝ. Мезотерапията е чудесна за бързо възстановяване и "съживяване" на повяхнала, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите. Може да се приложи и за справяне с целулит и косопад. В ...

Прочети още

HydraFacial - процедура за почистване на лицето

HydraFacial - процедура за почистване на лицетоHydraFacial е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Тя е иновативна, достъпна, и подходяща за всеки. Технологията притежава сертификат FDA за успешно преминати клинични изследвания. Терапията е носител на редица награди: 4-ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най-добър апарат за лице” и "Най-добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за ...

Прочети още

Ако не откривате това което търсите: