Първият радиочестотен апарат
с наличен скенер - Venus Viva

Първият радиочестотен апарат
с наличен скенер - Venus Viva

Радиочестотен лифтинг (Радиочестота) в Лазер център Vega

Процедури за лице

RF лифтинг с радиочестотен апарат Venus Viva

Първият медицински радиочестотен апарат, с наличие на скенер, даващ най-краткия възстановителен период, е вече в България - в студио ВЕГА Пловдив. Венус Вива е изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Радиочестотната терапията е ефективна, защото комбинира две иновативни технологии - NanoFractional RF и SmartScan.

Какво представлява мултиполярната радиочестота

Радиочестотният лифтинг (RF лифтинг) се базира на излъчвани с контролирана честота радиовълни, които проникват и се абсорбират от кожата. От своя страна, абсорбирането на тези вълни предизвиква затопляне на тъканите, както и до някои молекулярни изменения. Процедурата осъществява локализирано топлинно „нараняване“ на дермалния и субдермален слой, както и предизвиква свиване на колагеновите влакна, което води до стягане на кожата. Микроскопичните дермални и субдермални лезии, които се образуват в следствие на нараняването, в процеса на „оздравяването“ си също предизвикват по-нататъшно стягане на тъканите и намаляване на дълбочината на бръчките. И тъй като при тази процедура не се нарушава повърхностния слой на кожата и нейната цялост, възстановителния период е незначителен.

Venus Viva - ресърфейсинг на лице

Venus Viva - ресърфейсинг на лицеVenus VIVA - Нова кожа, Нов живот! Системата Venus Viva е проектирана за употреба при естетични дерматологични проблеми, изискващи аблация и възстановяване повърхността на кожата. Чрез поток от малки електроди, радиочестотната енергия се пренася върху тъканта, предизвиквайки нараняване върху определена част от кожата. Незасегнатите зони стимулират бързото възстановяване на текстурата и цвета на кожата. Нано-фракционният радиочестотен апарат Venus VIVA е технология от ново поколение, който предоставя възможност за решение за спектър от естетични ...

Прочети още

Venus Legacy - радиочестотен лифтинг

Venus Legacy - радиочестотен лифтингЕстетични процедури за лице, шия и деколте в Лазер център Вега с уникалния апарат Venus Legacy! Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки ...

Прочети още

Мезотерапия

МезотерапияМезотерапията е нехирургична, безболезнена инжекционна процедура, която е приложима както върху лицето, така и върху тялото. Мезотерапия се използва за : озаряване тена на лицето, възвръщайки блясъка на кожата стягане и подобряване еластичността на кожата профилактика срещу хиперпигментации намаляване на торбичките под очите и повдигане на клепачите премахване на следите от умора и стрес заличаване на белези от акне редуциране на двойна брадичка профилактика срещу стареенето на кожата по лицето, шията и ...

Прочети още

Venus Viva - апарат за радиочестотен лифтингПриложение на радиочестотен апарат Venus Viva:

  • Премахване на бръчки
  • Премахване на белези
  • Лифтинг на зони – околоочен контур, цяло лице, деколте, шия, ръце
  • Стягане на кожата
  • Премахване на стрии
  • Избистряне на тен
  • Торбички и черни кръгове под очите
  • Повдигане на горен и коригиране на долен клепач
  • Третиране фини бръчки, пори на лицето

Подходяща за всеки тип кожа!

Процедурата може да се извършва през всеки сезон.

ЦЕНА за радиочестотния лифтинг

RF лифтинг е процедура, която е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата. Този тип терапия е наречена още „лифтинг през обедната почивка“, защото не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Венус Вива възвръща младежкия вид на Вашата кожа на лице, шия, деколте, ръце, премахва бръчките – фини бръчки, назолабиални бръчки, премахва стрии, пори на лицето, белези, черните кръгове и торбички под очите. Чрез терапия с тази радиочестота се коригира клепачите на очите, третират се пигментни петна и др. подмладяващи и разкрасяващи процедури.

Радиочестотата – RF лифтинг или радиочестотен лифтинг, e технология, използвана широко в естетичните процедури, заради способността си да се прилага дълбоката дерма от повърхността на кожата. Процедурата редуцира натрупаните мазнини и стимулира производството на колаген и еластин. По този начин тъканите се възстановяват, отпуснатата кожа се стяга и прибира, бръчките изчезват, а овала на лицето се повдига.

Това е единствения клинично доказан метод за подмладяване на кожата, единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

Галерия

Радиочестотен лифтинг с Venus Viva - Галерия

Ако не откривате това което търсите: