Първият радиочестотен апарат
с наличен скенер - Venus Viva

Първият радиочестотен апарат
с наличен скенер - Venus Viva

Радиочестотен лифтинг (Радиочестота) в Лазер център Vega

Процедури за лице

RF лифтинг с радиочестотен апарат Venus Viva

Първият медицински радиочестотен апарат, с наличие на скенер, даващ най-краткия възстановителен период, е вече в България - в студио ВЕГА Пловдив. Венус Вива е изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Радиочестотната терапията е ефективна, защото комбинира две иновативни технологии - NanoFractional RF и SmartScan.

Какво представлява мултиполярната радиочестота

Радиочестотният лифтинг (RF лифтинг) се базира на излъчвани с контролирана честота радиовълни, които проникват и се абсорбират от кожата. От своя страна, абсорбирането на тези вълни предизвиква затопляне на тъканите, както и до някои молекулярни изменения. Процедурата осъществява локализирано топлинно „нараняване“ на дермалния и субдермален слой, както и предизвиква свиване на колагеновите влакна, което води до стягане на кожата. Микроскопичните дермални и субдермални лезии, които се образуват в следствие на нараняването, в процеса на „оздравяването“ си също предизвикват по-нататъшно стягане на тъканите и намаляване на дълбочината на бръчките. И тъй като при тази процедура не се нарушава повърхностния слой на кожата и нейната цялост, възстановителния период е незначителен.

Venus Viva - ресърфейсинг на лице

Venus Viva - ресърфейсинг на лицеVenus VIVA - Нова кожа, Нов живот! Venus Viva™ предлага нехирургично решение за проблеми, при които е необходимо ремоделиране на кожата, за да се коригират кожни увреждания, белези от акне или други белези, стрии, розацея, разширени пори, дълбоки бръчки, неравномерна текстура или пигментация на кожата. Системата Venus Viva е проектирана за употреба при естетични дерматологични проблеми, изискващи аблация и възстановяване повърхността на кожата. Чрез поток от малки електроди, радиочестотната енергия се пренася върху тъканта, предизвиквайки ...

Прочети още

Venus Legacy - радиочестотен лифтинг

Venus Legacy - радиочестотен лифтингЕстетични процедури за лице, шия и деколте в Лазер център Вега с уникалния апарат Venus Legacy! Терапията Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно лицето, редуцира мастни натрупвания, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и бръчки. Съчетанието на три типа енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки ...

Прочети още

Мезотерапия

МезотерапияМезотерапията може да се приложи за справяне с всичко - от дехидратация, фини линии и целулит до косопад. Използва се в различни сфери на медицината, както за лечение на редица проблеми, така и за естетични цели. Тази фина нехирургична техника от Франция доставя коктейл от полезни вещества в кожата и подобрява състоянието ѝ. Мезотерапията е чудесна за бързо възстановяване и "съживяване" на повяхнала, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите. Може да се приложи и за справяне с целулит и косопад. В ...

Прочети още

Venus Viva - апарат за радиочестотен лифтингПриложение на радиочестотен апарат Venus Viva:

  • Премахване на бръчки
  • Премахване на белези
  • Лифтинг на зони – околоочен контур, цяло лице, деколте, шия, ръце
  • Стягане на кожата
  • Премахване на стрии
  • Избистряне на тен
  • Торбички и черни кръгове под очите
  • Повдигане на горен и коригиране на долен клепач
  • Третиране фини бръчки, пори на лицето

Подходяща за всеки тип кожа!

Процедурата може да се извършва през всеки сезон.

ЦЕНА за радиочестотния лифтинг

RF лифтинг е процедура, която е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата. Този тип терапия е наречена още „лифтинг през обедната почивка“, защото не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Венус Вива възвръща младежкия вид на Вашата кожа на лице, шия, деколте, ръце, премахва бръчките – фини бръчки, назолабиални бръчки, премахва стрии, пори на лицето, белези, черните кръгове и торбички под очите. Чрез терапия с тази радиочестота се коригира клепачите на очите, третират се пигментни петна и др. подмладяващи и разкрасяващи процедури.

Радиочестотата – RF лифтинг или радиочестотен лифтинг, e технология, използвана широко в естетичните процедури, заради способността си да се прилага дълбоката дерма от повърхността на кожата. Процедурата редуцира натрупаните мазнини и стимулира производството на колаген и еластин. По този начин тъканите се възстановяват, отпуснатата кожа се стяга и прибира, бръчките изчезват, а овала на лицето се повдига.

Това е единствения клинично доказан метод за подмладяване на кожата, единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.

Галерия

Радиочестотен лифтинг с Venus Viva - Галерия

Ако не откривате това което търсите: