Venus VIVA - Нова кожа, Нов живот през есента

Venus VIVA - Нова кожа, Нов живот през есента

С настъпването на есента идва и време да се погрижим за кожата на лицето си. Нашата препоръка към Вас е Фракселната радиочестота или така нареченият рисърфейсинг с VenusViva - първият нано-фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткият възстановителен период в индустрията.

Венус Вива (FR) е нов апарат за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Терапията е високо ефективна, защото комбинира две иновативни технологии - NanoFractional RF и SmartScan. Чрез микроаблативен метод се предизвиква регенерация на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибробластите. Това води до изглаждане на кожната текстура и изравняване тена на лицето.

Венус Вива е планирана процедура, тоест препоръчително е да се направи консултация на място, където подробно ще се обсъдят детайли по процедурата, която се прилага с местна анестезия, за да се предотврати дискомфорт. Оптималният брой процедури са 3, по една в месеца. След интервенцията зоната е зачервена за няколко часа, като следва етап на лющене на кожата с образуване на фини корички. Резултатите след 7-мия ден са категорични в промяна на текстурата и тена на лицето. Може да се ползват макиажни средства. Ограничава се излагането на слънце или солариум по време на краткия възстановителен период.

Ние предлагаме решение на вашите естетични несъвършенства:

  • Заличаване на бръчки, пори, белези, стрии
  • Премахване на пигментация
  • Изравняване на тена
  • Лифтинг на лице
  • Унищожаване бактерията на акне
  • Розацея

Новото поколение технология се развива в посока максимален комфорт по време на процедура, кратък възстановителен период и по-добри резултати, дългосрочно!

Можете да се обърнете към нас за безплатна консултация на тел: 0889922577

Ако не откривате това което търсите: