Харесай „Вега център“ във Фейсбук и спечели безплатна лазерна епилация!

Лазер център Vega започва лятото с 50% намаление на процедурите!

Да започнеш лятото в добра форма и с блестяща гладка кожа! И това да се случи само с едно натискане на бутон! Как е възможно това ли? Като се включите в лятната игра на „Вега център“ , който стартира игра, в която късметлиите ще получат безплатни процедури. Условието да участвате в томболата, която ще се разиграе, е само едно – да сте харесали страницата на Vega Test във фейсбук. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на на 15 юли 2015 година.

Вега център вече обяви следните награди:

Първа награда - Лазерна епилация „Бикини“

Втора награда - Вега тест

Трета награда - Лазерна епилация „Подмишници“

Това обаче далеч не е единствената изненада за клиентите на центъра за естетика. „Вега център“ свали наполовина цените на част от процедурите си с лазерна епилация. 50 процента е обявената промоция за почистване на подмишници и бикини. Цената на една процедура за почистване на подмишниците пада от 30 на 15 лева, а за бикини- от 90 на 45 лева.

Така в рамките на минути можете да се отървете от нежеланото окосмяване на две от най- деликатните зони от тялото. Лазерите елеминират космите, като с всяка следваща процедура броят им става все по-малък, изтъняват и изсветляват а с времето изчезват за винаги. Лазерът слага край на сухата и лющеща се кожа, на червените петна, на врасналите косъмчета, на болката.

Времето е пари! Лазерната епилация унищожава космите светкавично. За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута за по-малки зони до половин час за по-големи части от тялото. Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях прибавят нова доза самочувствие и увереност.

Броят процедури, необходим за премахването на космите от зоните „подмишници“ и „бикини“ е между 5 и 7, в зависимост от окосмяването.

„Вега център“ е единственият в Пловдив, който разполага с последно поколение александритен лазер на италианската фирма DEKA с впечатляващи характеристики.

Телефон за резервации: 0894 888 244

Ако не откривате това което търсите: