Скин тайтънинг

Скин тайтънинг в Център за красота Vega

Новите технологии предлагат все по-добри решения за това как да забавим хода на времето. Една от желаните процедури, която осигурява здрава и опъната кожа без лягане на операционната маса, се казва скин тайтънинг (skin tightening – буквално стягане на кожата). Нарича се лазерно подмладяване и неоперативен радиочестотен лифтинг. За разлика от много други методи, скийн тайтънинг пести време, нерви и болка, а и не е нужен възстановителен период.

Какво представлява процедурата лазерно подмладяване?

Прилагането на инфрачервено излъчване на Nd:YAG лазера, при определени параметри на лазерният лъч, води до свръх производството на колаген и резултата е стягане на увисналата кожа. Същевременно се наблюдава намаляване на бръчките и фините линии на кожата, лифтинг (повдигане) и изглаждане на третираните участъци. По този начин кожата възвръща младежкия си блясък и здравина

Какъв резултат можем да очакваме след лазерното подмладяване на кожата?

С тази процедура постигаме видимо освежаване и тонизиране кожата на лицето, шията и деколтето, подобрява се тургора и еластичността. Наблюдава се изглаждане на най-фините бръчици, намаляване на разширените пори, редуциране на дифузното зачервяване на кожата.

За кого е подходяща тази процедура?

Тази процедура е подходяща както при жени така и при мъже с всякакъв тип кожа при първи белези на стареене.

Как трябва да бъде подготвена кожата преди процедурата?

Преди да се обработи с Nd:YAG – лазер кожата трябва да е добре почистена с меки козметични средства.

Какво е усещането по време на процедурата лазерно подмладяване?

По времена лазерната процедура клиентът усеща приятно затопляне на кожата, без никаква болка. Това я прави изключително комфортна и релаксираща. Не се налага употребата на локална анестезия. В края на процедурата кожата е топла с характерен розов оттенък, което се наблюдава в продължение на 10-20 минути.

  • време за една процедура: 20 мин. – 30 мин.
  • време между процедурите: 2-3 седмици
  • среден брой процедури: 5-6 броя
  • цена

Ако не откривате това което търсите: