Вега тест - иновационен метод, тест за поносимост към храните
Вега тест - иновационен метод,
тест за поносимост към храните

Тест на висцерални мазнини

Измерване на мазнините в Лазер център Vega

Кабинетът за тестване на поносимостта към храните в нашия Център за Естетика разполага с нов прецизен уред, разработен и утвърден с помощта на изследвания на специалисти от цяла Европа. Само за няколко секунди получавате информация за:

  • Нивата на междуорганните мазнини
  • Индекса на телесна маса (ВМІ)
  • Теглото на потребителя
  • Скелетна мускулатура в %
  • Телесните мазнини в %

izmervane-na-mazniniИзмерването на междуорганните мазнини (т.н. висцерални мазнини) не бива да бъде умаловажавано.Висцералните („скрити“) мазнини се различават от съхраняваните под кожата мазнини, известни като подкожна мастна тъкан. Всички хора имат висцерални мазнини, но прекомерно голямото им количество може да бъде опасно.

Тези скрити мазнини се отлагат в и около жизненоважните органи във Вашето тяло, като черния дроб и бъбреците. Много добре изглеждащи хора може да са слаби отвън и дебели отвътре. Според лекарите това е най-опасният вид мастна тъкан, защото притежава по-висока активност от подкожните мазнини. Това означава, че те отделят в кръвообращението химични вещества, които водят до свързани с теглото здравословни проблеми, като диабет, сърдечни заболявания и инсулт.

Ние ще Ви изготвим режим, с който не само да отслабнете, но и да избегнете рисковете от тези заболявания.

Тестът е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен. Резултатите са готови веднага! Вега тестът е съвременния ефективен начин за контрол над здравето и наднорменото тегло!

Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст.

Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за скритите мазнини, за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне за лечение и отслабване.

Телефон за записване за Вега тест в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Казанлък,
Стара Загора, Хасково – 0894 888 244

Цени за Вега тест – виж тук

Ако не откривате това което търсите: