Не се опитвайте да живеете с целулита,
а подходете по правилния начин -
с ефективни процедури!

Не се опитвайте да живеете с целулита,
а подходете по правилния начин -
с ефективни процедури!

Антицелулитни процедури за тяло и терапии за стягане на кожата

Процедури за тяло

Новите технологии за борба с целулита и стягане са в Център за естетика Вега!

Vega Center сме първите и единствени в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша …, с 30% по-мощен апарат по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.

Вече разполагаме и с медицинския апарат Venus Legacy, който оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата. Venus Legacy притежава FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа на лице, шия и тяло, използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP)-вакуум, с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Терапия Venus Legacy

Антицелулитна терапия с Venus Legacy във Vega Center Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях! Самата София Вергара се похвали в Instagram, че оформя прелестите си с Venus Legacy. Venus Legacy™ е медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани ...

Прочети още

Процедури Vela Shape II

Нова технология с 30% по-голяма мощност за премахване на целулит и стягане на кожата в Център за естетика Вега! Vega Center сме първите и единствени в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша … Vela Shape 2 e с 30% по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води ...

Прочети още

Лазерно отстраняване на кръвоносни съдове

Съдовите изменения по кожата са дребните капилярни и венозни мрежи на носа, бузите, брадичката, както и съдовите малформации на долните крайници и другите части на тялото, червени и синкави капилярни мрежи. Какво представлява процедурата лазерно отсраняване на кръвоносни съдове? При лазерното третиране на неестетични кръвоносни съдове с Nd:YAG лазер, се доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвта. Тя се трансформира в топлина, предизвикваща коагулация на кръвта и своеобразно “заваряване” на стените на ...

Прочети още

Лечение на гъбички по ноктите

Mикозата (гъбичките) е една от най-неприятните кожни инфекции. Заразяването е лесно, но лечението на микоза е все още бавно и трудно, особено при липса на грижи. Това обаче не е причина за отчаяние а напротив за целенасочена борба. Гъбична инфекция на ноктите (онихомикозата) е винаги вторично заболяване. Първо се засяга кожата на ръцете или краката. Възпалението се характеризира със сърбеж, лющене, обрив "пелена" и неприятна миризма. В последствие става и заразяването на плочката на нокътя. В процеса на заболяването, ноктите избледняват, ...

Прочети още

Какво е целулит, кога се появява и как да се преборим с него?

Всяка жена иска да се пребори с целулита. Това е проблем, който се появява при някои още при пубертета, по време на бременност, след отслабване, може да се яви при вземане на контрацептиви, след менопаузата … Според статистиката – близо 85% от жените в зряла възраст са засегнати в някаква степен от „портокаловата кожа“. Целулит се появява при хормонален дисбаланс, неправилно хранене, наднормено тегло, заседнал начин на живот, а и наследствено.

Целулит наричаме натрупаните в подкожния слой отпадъчни продукти, вода и мазнина. Целулитът можем да го разделим на два вида. Единият – по-масовия и безобиден целулит е, когато се забелязва едва при притискане или свиване на тъканите на бедрата или седалището. Другият и по-нежелан тип е – т.н. портокалова кора, портокалова кожа, стрии. Той е забележим дори и на пръв поглед, забелязва се даже и при нормален стоеж или легнало положение.

Има много начини за лечение на целулит, някои по-ефективни, други по-бавни и „мъчителни“. В много козметични салони целулита се третира с различни кремове и лосиони, може да се прилагат и различни процедури у дома, препоръчват се всякакви диети за отслабване, упражнения за стягане, комбинирани методи за отслабване, стягане и премахване на стриите, но резултатите са индивидуални. Обикновено се изисква доста воля, усилия време, за да се справим така с целулита.

За да се отървем от омразния целулит бързо и ефективно, трябва да направим няколко процедури с модерен антицелулитен апарат като VelaShape ІІ или Venus Legacy, който гарантирано премахва целулита!

Ако имате целулит – не се опитвайте да живеете с него, а подходете по правилния начин, за да имате по-трайни и бързи ефекти! Подарете си красива кожа и изваяна фигура! Vega Center идва на помощ с ефективни процедури на нормални цени.

Телефон за записване – 032 57 77 99 и 088 99 22 577


VelaShapeII
Терапии с Venus Legacy

В бързината, при търсене на антицелулитни процедури, целулит, стягане и/или витализиране на на кожата, …, може да сте написали на латиница - anticelulitni proceduri, celulit, stqgane na kojata, tselulit, styagane kozhata, или пък сте писали с грешна клавиатура - ьхшсъевквсшхс зидъеакис, ъевквсш, шяевквсш, яш,жьхе, яшщьжьхе … както и да е, Vega Center Ви предлага тази услуга изгодно!

Ако не откривате това което търсите: