Вега тест - иновационен метод,
тест за поносимост към храните

Вега тест - иновационен метод,
тест за поносимост към храните

Вега тест - тест за поносимост към храни и добавки

Вега Тест

Вега Тест е се нарича теста, чрез който се определя поносимостта на организма към различните храни и добавки. Това е био-енергиен тест, след който става ясно кои храни влияят здравословно на съответния организъм, как човека да се храни без някакво ограничение на количествата, но без да трупа килограми. Чрез ВегаТест, Вие имате възможността наистина да преминете към здравословното хранене!

Технологията на компютърния апарат VEGATEST expert е основана на принципите на електроакупунктурата. Докато седите удобно на стола, държите в лявата си ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката B11 ( в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка. Не боли, писецът не боде.

Вега Тестът се прави от специалист Мирослава Стамболска чрез най-новата разработка високочувствителен цифров апарат VEGATEST ЕXPERT - последно поколение медицинска апаратура, притежаваща всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност.

Тест Храни

Прочети още

Тест алергии

Тест за алергии – Вега тест в Център за естетика Vega С цифровият апарат Vega Test EXPERT можете да тествате безкръвно над 370 алергена, разделени в следните групи: Disinfect./Preserv. – Дезинфектанти, консерванти Household/Cosmetics – Битова, домакинска козметика, домакински продукти за почистване Wood/plant fibers – дървесни видове,растителни влакна Pesticides – пестициди /препарати за растителна защита/ Photoallergens – фотоалергия Pollen – полен, цветен прашец Textiles – текстилни изделия Textile dyes – текстилни бои Animal epithelia – животински ...

Прочети още

Тест Витамини

Тест ВитаминиВитамините са жизнено необходими за човека, но потребността от тях се променя с възрастта и начина на живот. Тя е по-голяма при интензивна физическа и умствена работа или при боледуване. Особеното при витамините е това, че те трябва да постъпват постоянно в организма, защото нямат свойството да се складират за разлика от мазнините. Само мастноразтворимите А, Е и D могат да се съхраняват в черния дроб и в подкожната мазнина в продължение на 2-2,5 месеца. Детският организъм се нуждае от повече витамини, защото расте и се развива. На 10 години вече ...

Прочети още

Измерване мазнини

Измерване на мазнините в Център за естетика Vega Кабинетът за тестване на поносимостта към храните в нашия Център за Естетика разполага с нов прецизен уред, разработен и утвърден с помощта на изследвания на специалисти от цяла Европа. Само за няколко секунди получавате информация за: Нивата на междуорганните мазнини Индекса на телесна маса (ВМІ) Теглото на потребителя Скелетна мускулатура в % Телесните мазнини в %

Прочети още

Апаратът за алергичен тест отчита толерантността Ви към 18 вида животински протеини - меса, колбаси и яйца, няколко вида консерванти, подобрители и подсладители, 9 зърнени храни, 15 подправки, 19 млечни продукти, 23 пресни плодове, 6 вида сухи плодове и ядки, 18 вида риба, 6 вида варива и 26 вида пресни зеленчуци. Изследват се прецизно и т.нар. отпускащи храни и напитки - чай, кафе, течен шоколад, кока-кола, какао. Сред тях фигурира и бирата, етиловият алкохол, белите и червените вина.

Само при нас, в Център за естетика Вега, ще направите тест за дефицит на 16 витамина и ще разберете дали стреса е причина за Вашето пълнеене, с последно поколение цифров апарат. Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки, водорасли и др., можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за Вас. Чрез вега теста ще разберете каква е Вашата поносимост към различни храни.

Нашата цел е да Ви помогнем да запазите добрата си фигура и Вашето здраве. Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни Вашето тяло е толерантно и разгражда добре, но също така изготвяме индивидуален хранителен режим. Стремим се към това - да си изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и без диети.

Вега тест е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен. Извършва се в рамките на час. Резултатите са готови веднага! Вега тестът е съвременния ефективен начин за контрол над здравето и наднорменото тегло!

Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст.

Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви.

Телефон за записване за Вега тест в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Казанлък,
Стара Загора, Хасково - 0894 888 244

Цени за Вега тест - виж тук

Какво представлява самия Вега тест, кой го разработи и какви са предимствата:

Вегетативният резонансен тест - ВРТ, е тест за поносимост на организма към храни и добавки, антиалергичен тест, разработен от немския лекар Х. Шимел. В основата му е заложен методът на електропунктурна диагностика на Р.Фол, но тук вече се използва само 1 възпроизводима точка на измерване. Това е един иновационен метод, обединяващ знанията на древните лекари с възможностите на съвременните технологии.

Методът, използван при вега теста, се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. За да се изследва тази структура на храните, трябва да се създаде свързваща верига между човек - храна - апарат.

Както обяснихме вече, чрез Вега тест се установява към кои храни организмът има добра толерантност - как ги разгражда, усвоява и превръща в енергия, кои от тях разгражда бавно, кои НЕ усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини. Знаейки всичко това, лесно ще си отговорим на въпроси като: „Как да отслабна“, „Защо пълнея“, „Какви храни са подходящи за диета“, „Кога и как да спазвам диети“, „Как да отслабна бързо“ и други подобни въпроси, свързани със здравето и теглото. Самото отслабване ще е по-лесно и бързо, а и по-здравословно! Чрез самия вегатест ще разберем повече, отколкото многобройните съвети, програми за отслабване и рецепти за диети, които ще намерим в интернет.

След като сте направили Вега тест, Вашият лекар може да изготви индивидуален режим на хранене (вега тестът не поставя диагноза). Този хранителен режим ще бъде съобразен с Вашата лична поносимост към храни и хранителни добавки, което ще допринесе за доброто здравословно състояние. Това е лесния и правилен начин за отслабване.

Дългогодишният опит от прилагането на вега теста доказва, че консумирането на разрешените на съответния човек храни значително подобрява състоянието при множество заболявания, включително диабет, при отслабване, заради наднормено тегло, както и при поднормено тегло.

Вега тестът - Индивидуалният подход към здравословното хранене!

В бързината, при търсене на Вега тест, може да сте написали на латиница – vega test, или пък сте написали грешно - эежьшеяш, эежь шеяш, lehd jeij, lehdjeij, лехд йеий, лехдйеий … както и да е, Vega Center Ви предлага тази услуга изгодно!

Ако не откривате това което търсите: